Rahoituksen kova kysyntä jatkuu Kantrissa

Kantrin johtokunta käsitteli kokouksessaan keskiviikkona 25.10. Lempäälä-talolla rahoituskauden 2023-2027 toisen valintajakso aikana jätetyt tukihakemukset, joita saatiin käsittelyyn kaikkiaan 22. Rahoituksen kysyntä jatkui siis edelleen huikealla tasolla. Yritystukihakemuksia näistä oli 16 ja kiinnostus uusia yritystukimuotoja kohtaan oli ensimmäisen valintajakson lailla suuri. Haettu tuen määrä oli yhteensä 164.997,95 euroa.

Hanke- ja yritystukien haku on jatkuva. Kantrin seuraava hakemusten valintajakso päättyy torstaina 30.11.2023. Hakemus tulee olla jätettynä Hyrrään ja olla tarpeen mukaan myös täydennetty käsittelyyn vaadittavilla tiedoilla, jotta voidaan käsitellä kokouksessa 12.12.2023. Huomioithan Hyrrän huoltokatkon 10.-14.11.2023, tällöin hakemusten aloittaminen tai keskeneräisten hakemustan muokkaaminen ei ole mahdollista

Myös vuoden viimeinen Nuoriso-Leaderin hakujakso päättyy 30.11. Rahoitusta riittää vielä muutamalle projektille!

Olethan hyvissä ajoin yhteydessä hankeideasi ja hakemuksesi kanssa Kantrin toimistoon, jotta hakemuksesi sisältää kaikki sen käsittelemiseksi tarvittavat liitteet ja tiedot 30.11. mennessä. Johtokunta käsittelee vain määräaikaan mennessä valmiit hakemukset. Osoitteesta info@kantriry.fi tavoitat kerralla koko toimiston väen.

Mikäli suunnittelet hakemuksen jättämistä alkuvuonna 2024, vuoden ensimmäinen valintajakso päättyy 12.1.2024. Kaikkiaan vuonna 2024 valintajaksoja on kahdeksan.