Kantri kurvaa Ylöjärvelle 23.11.

🚗 Kantrin porukka kurvailee kuntiin tämän syksyn ja alkuvuoden 2024 aikana. 23.11.2023 meidät tapaa Ylöjärvellä!

Kantrin toimiston väki viettää etäpäivää Ylöjärven Kaupungintalolla (os.Kuruntie 14).

Tule tapaamaan meitä, kertomaan hankeideastasi tai kysymään hanke- ja yritystuista! Löydät meidät kokoushuone Ahvenistosta klo 10–15. Voit poiketa ilman ajanvarausta tai olla yhteydessä info@kantriry.fi ja sopia ajan etukäteen!

Illansuussa Kantrin tiimin löytää Ylöjärven Yrittäjien iltatilaisuudesta klo 17.00 alkaen. (Järjestämme myöhemmin erillisen, kaikille avoimen, hanke- ja yritystukien rahoitusinfon. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.)

Tule kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista. Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta?

Lämpimästi tervetuloa!