Rahoituskauden ensimmäiset hakemukset käsitelty

Kantrin johtokunta käsitteli kokouksessaan keskiviikkona 13.9. Nokian Tottijärven Lepoparkissa rahoituskauden 2023-2027 ensimmäiset tukihakemukset, joita ensimmäisen valintajakson päättyessä oli valmiina käsittelyyn huikeat 15. Yritystukihakemuksia näistä oli 11 ja kiinnostus uusia yritystukimuotoja kohtaan oli suuri. Haettu tuen määrä oli yhteensä 248.040,70 euroa.

Lisäksi käsiteltävänä oli seitsemän Nuoriso-Leader-hakemusta, joilla haettava rahoituksen määrä oli yhteensä 5 839 euroa. Nuoriso-Leader-rahoitusta on jäljellä vuoden viimeisellä hakujaksolla vielä muutamalle projektille!

Kokouksessa käsitellyt hakemukset eivät vielä toistaiseksi etene Ely-keskukselle, sillä uuden kauden tukipäätöskäsittely Elyssä ei ole vielä käynnistynyt. Hankkeiden toteutus omalla riskillä on mahdollista ennen tukipäätöksen saamista. Pahoittelemme kauden vaiheittaisesta käynnistymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Hanke ja yritystukien haku on jatkuva. Kantrin seuraava hakemusten valintajakso päättyy perjantaina 13.10.2023. Hakemus tulee olla jätettynä Hyrrään ja olla tarpeen mukaan myös täydennetty käsittelyyn vaadittavilla tiedoilla, jotta voidaan käsitellä kokouksessa 25.10. Olethan hyvissä ajoin yhteydessä hankeideasi ja hakemuksesi kanssa Kantrin toimistoon, jotta hakemuksesi sisältää kaikki sen käsittelemiseksi tarvittavat liitteet ja tiedot 13.10. mennessä. Johtokunta käsittelee vain määräaikaan mennessä valmiit hakemukset. Osoitteesta info@kantriry.fi tavoitat kerralla koko toimiston väen.

Mikäli suunnittelet hakemuksen jättämistä loppuvuonna 2023, vuoden viimeinen valintajakso päättyy 30.11. Myös vuoden 2024 hakujaksot on päätetty, ja niitä on vuoden aikana kaikkiaan kahdeksan.