Olisitko sinä Kantrin uusi paikalliskehittäjä?

Kantri palkkaa paikalliskehittäjän, ”hankeaktivaattorin”, kuukausipalkkaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kantrilla sinua uudeksi työkaverikseen odottavat kaksi vakinaista työntekijää ja Kuha-Suomen kalatalousaktivaattori.

Työhön kuuluu osallistuminen mm. seuraaviin tehtäviin: neuvonta hankkeen haun ja toteutuksen eri vaiheissa, strategiasta tiedottaminen ml. some-viestintä, omien hankkeiden hallinnointi ja maksatukset, hakemusten käsittely ja arviointi, toiminnan seuranta, tilastointi ja raportointi sekä talouden hallintaan liittyvät tehtävät. Lopullinen työnkuva muodostuu osaamisen, kiinnostuksen ja tarpeiden mukaiseksi.

Sinulta edellytetään mm. seuraavia ominaisuuksia:

-olet kiinnostunut maaseudun kehittämisestä sekä maaseudun ja kaupungin vuorovaikutuksesta

-olet nopea oppimaan, innostunut ja innostava

-sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat kuunnella

-sinulla on sujuva kirjallinen ilmaisu

-osaat hyödyntää tietotekniikkaa ja sosiaalista mediaa

-sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto, tai valmistut ihan pian

-puhut sujuvaa englantia, ruotsi ja muut kielet ovat eduksi ja olet kiinnostunut kansainvälisestä yhteistyöstä

-sinulla on ajokortti ja auto käytettävissäsi, sillä työ edellyttää liikkumista alueella

Kokemus Leader-ryhmän toiminnasta, erilaisten yhteisöjen kehittämisestä ja hanketyöstä sekä alueen tuntemus ovat eduksi.

Tehtävään valittavaan sovelletaan koeaikaa 4 kk. Tehtävään valittava tekee pääosin ns. toimintarahatyötä, mutta voi osa-aikaisesti osallistua myös muihin Kantrin tehtäviin. Tehtävässä on jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Osa työstä tehdään etänä.

Hae viimeistään 6.8.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kari Kylkilahti, p. 040 707 1470 / kari.kylkilahti@kantriry.fi

26.6. – 16.7. välisenä aikana jätä soittopyyntö tekstiviestillä tai sähköpostilla.