Kantri kurvaa Pirkkalaan 23.1.24

? Kantrin porukka jatkaa kuntiin kurvailua myös kevättalvella 2024!

Tiistaina 23.1. olemme mukana järjestöyhteisöjen illassa Pirkkalassa. Tämä tilaisuus on suunnattu etenkin yleishyödyllisten hankkeiden toteuttajille.

Rahoituskaudella 2023–2027 Leadereillä on paljon erilaisia, osin vanhoja tuttuja mutta myös täysin uusia tukimuotoja yrityksille ja yhdistyksille. Kehittämistuen lisäksi, alkuvuoden aikana yleishyödyllisten tukien puolelle aukeaa haettavaksi uusi tukimuoto Pienhanke, jolla nimensä mukaisesti voidaan rahoittaa yhdistysten pienen mittakaavan investointeja ja kehittämistä. Myös lasten ja nuorten omien projektien suosittu rahoitusväline Nuoriso-Leader jatkaa uudella rahoituskaudella.   

Pirkkalan järjestöyhteisöjen ilta pidetään Nuoliala-keskuksessa klo 17.30-19.30. Tilaisuus tarjoaa yhdistyksille ajankohtaista ja rahan arvoista tietoa! Lisätietoja tilaisuudesta täältä: https://www.pirkkala.fi/jarjestoyhteistyon-ilta-1

Lämpimästi tervetuloa!