Kantri kurvaa Orivedelle 14.11.

? Kantrin porukka kurvailee kuntiin tämän syksyn ja alkuvuoden 2024 aikana. Ensimmäinen pysäkkimme on Orivedellä 14.11.2023!

Kantrin toimiston väki viettää etäpäivää Oriveden kaupungintalolla (os. keskustie 23) tiistaina 14.11. Tule tapaamaan meitä, kertomaan hankeideastasi tai kysymään hanke- ja yritystuista! Löydät meidät kokoushuone 2:sta klo 10–15. Voit poiketa ilman ajanvarausta tai olla yhteydessä info@kantriry.fi ja sopia ajan etukäteen!

Illansuussa kaupungintalolle kannattaa suunnata kaikkien Oriveden yhdistysten edustajien ja pienyrittäjien, sillä järjestämme kaikille avoimen Leader-rahoitusinfon hanke- ja yritystuista valtuustosalissa klo 17.30–19.00.

Tule kuulemaan uuden rahoituskauden ajankohtaisista asioista ja uusista tukimuodoista. Voisiko Leader-rahoituksen avulla ideoista ja unelmista tulla totta?

Kahvitarjoilu klo 17.15. Lämpimästi tervetuloa!

Myöhemmin marraskuussa kurvailemme etäpäivää viettämään Nokialle 22.11. ja Ylöjärvelle 23.11. Molempina iltoina tiedossa myös kaikille kiinnostuneille Leader-rahoitusinfot. Päivien aikataulusta lisää pikapuoliin.