Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään tiistaina 13.9.2022. 

 

Aikaisemmin puolletun hankkeen peruuntumisen vuoksi puollettavia varoja on jälleen jonkin verran. Kokouksessa käsiteltävien hakemusten pitää olla valmiina viimeistään 1.9.2022.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Green economy - multiple use of forest

"Kansainvälistä biotalouspotkua Pirkanmaalle"-hankkeen tavoitteena on tiedon, osaamisen ja kokemuksen vaihto sekä erityisesti kansainvälisten verkostojen rakentaminen ja tietotaidon vahvistaminen.

  • Hankkeen teemoja ovat uusiutuva energia, vähähiilisyys, luonto- ja matkailupalvelut, kansainvälisyys, metsien monimuotoisuus sekä metsien monipuolinen ja kestävä käyttö.
  • Hankkeen avulla tuotetaan ja kehitetään ratkaisuja sekä kootaan parhaita käytäntöjä metsäbiotalouden tuotteiden ja palveluiden käytön lisäämiseksi koti- ja ulkomailla.

Hankkeen kv-kumppaneita ovat Leader Pohjois-Satakunta Leader (Suomi), LAG LEADER Regioun Mëllerdall (Luxemburg), Leader Linné Småland (Ruotsi), Leader Västra Småland (Ruotsi), LAG AD ELO - Associação de Desenvolvimento Local da Bairrada e Mondego (Portugali), LAG ADICES - Associação de Desenvolvimento Local (Portugali)  ja LAG Dueceira - Associação de Desenvolvimento do Ceira e Dueça (Portugali).

 

 

Lue lisää Parhaat käytännöt- julkaisusta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Menneet:

Kansainvälinen opintovierailu Pirkanmaalla 18.-21.10.2021. Metsäseminaari 19.10.2021, Tampere

Opintovierailun ohjelma  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2019: Kansainvälinen opintovierailu Luxemburgiin 5.-9.5.2019

             Kansainvälinen opintovierailu Portugaliin 20.-25.10.2019

 

2018:  Kansainvälinen opintovierailu Ruotsiin 5.-8.11.2018