Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään keskiviikkona 8.12.2021. 

 

Joulukuun kokouksessa käsiteltävien sähköisesti jätettyjen hakemusten tulee olla valmiina 29.11.2021 ja paperihakemusten 25.11.2021.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Green economy - multiple use of forest

"Kansainvälistä biotalouspotkua Pirkanmaalle"-hankkeen tavoitteena on tiedon osaamisen ja kokemuksen vaihto sekä erityisesti kansainvälisten verkostojen rakentaminen ja tietotaidon vahvistaminen.

  • Hankkeen teemoja ovat uusiutuva energia, vähähiilisyys, luonto- ja matkailupalvelut, kansainvälisyys, metsien monimuotoisuus sekä metsien monipuolinen ja kestävä käyttö.
  • Hankkeen avulla tuotetaan ja kehitetään ratkaisuja sekä kootaan parhaita käytäntöjä metsäbiotalouden tuotteiden ja palveluiden käytön lisäämiseksi koti- ja ulkomailla.

Hankkeen kv-kumppaneita ovat Aktiivinen Pohjois-Satakunta Leader (Suomi), LAG LEADER Regioun Mëllerdall (Luxemburg), Leader Linné Småland (Ruotsi), Leader Västra Småland (Ruotsi), LAG AD ELO - Associação de Desenvolvimento Local da Bairrada e Mondego (Portugali) ja LAG Dueceira - Associação de Desenvolvimento do Ceira e Dueça (Portugali).

 

Menneet:

Kansainvälinen opintovierailu Pirkanmaalle 18.-21.10.2021. Metsäseminaari 19.10.2021, Tampere

Opintovierailun ohjelma