Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään tiistaina 13.9.2022. 

 

Aikaisemmin puolletun hankkeen peruuntumisen vuoksi puollettavia varoja on jälleen jonkin verran. Kokouksessa käsiteltävien hakemusten pitää olla valmiina viimeistään 1.9.2022.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Tervetuloa teemaryhmiin keskustelemaan Kantrin strategiasta

Lisätty 21.03.2022

Huhtikuun aikana on viimeinen mahdollisuus osallistua Kantrin tulevan rahoituskauden strategian valmisteluun ja kertoa, mihin kehittämisvaroja tulevalla kaudella pitäisi käyttää Tampereen seudulla.

 Työ strategian laatimiseksi on loppusuoralla, ja nyt kaivataan ratkaisuja - millä toimenpiteillä  voidaan konkreettisesti edistää alueella esiin nousseita toiveita ja tarpeita.

 

Kaikille kiinnostuneille avoimet Teemaryhmät kokoontuvat Teams-alustalla seuraavasti:

 

Hyvä arki maanantaina 11.4.2022 klo 18-19.  Liity mukaan tästä

 

Yrittäjyys ja elinkeinot keskiviikkona 13.4.2022 klo 18-19. Liity mukaan tästä

 

                                                                                                    Ympäristö ja ilmasto tiistaina 19.4.2022 klo 18-19. Liity mukaan tästä

 

                                                                                                    Lapset ja nuoret tiistaina 26.4.2022 klo 18-19.  Liity mukaan tästä

 

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, keskusteluihin pääsee liittymään linkeistä!

Kaikki Tampereen seudun asukkaat, yrittäjät ja kesäasukkaat ovat tervetulleita mukaan keskusteluihin. Kokoonnumme Teamsissa kaikkiaan neljän teeman ympärille. Tervetuloa mukaan yhteen, useampaan tai vaikka kaikkiin keskusteluihin!

 

Hyvä arki-teemaryhmässä mietitään millaista on hyvä arki Tampereen seudulla ja mistä se muodostuu? Millainen rooli vaikkapa liikenneyhteyksillä, lähiluonnolla, palveluilla, turvallisuudella tai yhteisöllisyydellä on hyvän arjen rakentumisessa? Mihin kehittämisvaroja tulisi käyttää, jotta arki olisi tulevaisuudessa yhä parempaa?

 

Yrittäjyys ja elinkeinot-teemaryhmässä tarkastellaan, millaista yrittäjyys on Tampereen seudulla. Millaiset ovat alueen elinkeinojen tulevaisuudennäkymät? Mihin kehittämisvaroja tulisi käyttää, jotta yrittäjyyden edellytykset ja elinkeinojen kehitysnäkymät olisivat tulevaisuudessa paremmat?

 

Ympäristö ja ilmasto-teemaryhmässä pohditaan muun muassa millaiset ympäristö- ja ilmastoasiat ovat alueemme keskiössä? Ja mihin kehittämisvaroja tulisi käyttää, jotta ympäristön tila ja ilmastoasiat olisivat tulevaisuudessa paremmat?

 

Lapset ja Nuoret-teemaryhmässä mietitään miten lasten, nuorten ja perheiden asiat on otettu huomioon seudulla? Kuuluuko lasten ja nuorten ääni, onko palvelut kunnossa ja löytyykö harrastamiseen sopivat puitteet? Mihin kehittämisvaroja tulisi käyttää, jotta lasten ja nuorten asiat olisivat tulevaisuudessa paremmin?