Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään torstaina 8.12.2022. 

 

Kantrin siirtymäkauden rahoitus on kokonaan sidottu eikä uusia Leader-hakemuksia voi rahoittaa ennen uuden ohjelmakauden alkamista vuonna 2023.

Nuoriso-Leader -haku päättyy 30.11.2022.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Miten sinä jakaisit Kantrin rahat tulevalla kaudella - vastaa kyselyyn!

Lisätty 09.05.2022

Kantrin uusi strategia "Monien mahdollisuuksien seutu" vuosille 2023-2027 valmistuu pian, mutta sitä ennen haluamme kuulla, kuinka sinä jakaisit tulevalla kaudella rahoituksen strategian neljän painopisteen kesken.

 

Nopea kyselymme koostuu kahdesta kysymyksestä ja vastaaminen vie vain pari minuuttia - mutta vastaukset ovat meille sitäkin arvokkaampia.

 

Uudessa strategiassa on neljä teemaa: Elinvoimainen seutu, Yhteisöllinen seutu, Vihreä seutu ja Lasten ja nuorten seutu. Mikä teemoista on sinulle kaikkein tärkein ja miten jakaisit rahat teemojen kesken? Kyselyyn pääset tästä!

 

 Elinvoimainen seutu

Alueen yrittäjyyden ja elinkeinojen tukeminen, mm. maaseudun pienyrittäjyys, lähiruokaan ja lähi-, luonto- ja elämysmatkailuun liittyvä liiketoiminta, seudun elinvoiman ja vetovoiman lisääminen sekä yritysten toimintaedellytysten parantaminen.

Yhteisöllinen seutu

Maaseutuasumisen edellytysten parantaminen - Yhdessä tekemisen ja yhteisöllisen toiminnan tukeminen, asumisen monimuotoisuuden edistäminen, luonnonläheisyyden tarjoaman voimavaran hyödyntäminen, toimivien palveluiden turvaaminen uudenlaisten palvelukonseptien avulla sekä sujuvien liikenneyhteyksien edistäminen.

Vihreä seutu

Ympäristön tilan ja monimuotoisuuden, kestävän arjen ja luonnossa virkistäytymisen edellytysten parantaminen sekä kiertotalouden ratkaisujen edistäminen.

Lasten ja nuorten seutu

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin, kasvuympäristön olosuhteiden kuten turvallisuuden ja harrastusmahdollisuuksien parantamien, osallisuuden edellytysten parantaminen, lasten ja nuorten äänen kuuluminen päätöksenteossa sekä nuorten työllistymisen ja yrittäjyyden edellytysten parantaminen.