Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään torstaina 8.12.2022. 

 

Kantrin siirtymäkauden rahoitus on kokonaan sidottu eikä uusia Leader-hakemuksia voi rahoittaa ennen uuden ohjelmakauden alkamista vuonna 2023.

Nuoriso-Leader -haku päättyy 30.11.2022.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Lähde mukaan opintomatkalle - Skånen kiertotalouskohteet kutsuvat!

Lisätty 13.08.2021

Circle-kiertotaloushanke järjestää opintomatkan Etelä-Ruotsiin Skåneen 25.-27.10.2021. Monipuolinen ohjelma ja mielenkiintoiset vierailukohteet lähestyvät kiertotaloutta niin viljelyn, kalatalouden, ravinteiden kuin työllisyydenkin näkökulmista, unohtamatta kiertotalouden ja paikallisen kehittämisen välistä vahvaa yhteyttä.

 

Kansainvälisessä Circle-hankkeessa on  tavoitteena kiertotalouteen liittyvien verkostojen rakentaminen ja vahvistaminen . Lisäksi pyritään rakentamaan kansainvälisiä verkostoja, vahvistamaan tietotaitoa, välittämään parhaita käytäntöjä ja edistämään kansainvälisyyttä sekä kestävää kylä- ja paikallistoimintaa. CIRCLE Leader Networkin kumppaneita ovat ruotsalaiset LEADER Skånes Ess ja LEADER Sydöstra Skåne  sekä luxemburgilainen LAG LEADER Regioun Mëllerdall.

 

Retki on ensisijaisesti tarkoitettu kylä- ja yhdistystoimijoille, mutta myös muille kiertotaloudesta ja paikallisesta kehittämisestä kiinnostuneille. Osallistumismäärä on rajoitettu. Hankkeessa on varattu rahaa opintoretkien kustannuksiin, mutta matkalle voi tulla pieni osallistumismaksu, joka tarkentuu myöhemmin.

 

Opintomatkan järjestelyissä noudatetaan voimassaolevia Suomen ja Ruotsin matkustus- ja muita koronarajoituksia.

 

Lähde mukaan oppimaan lisää kiertotaloudesta ja sen mahdollisuuksista!

Ota yhteyttä Heidiin: heidi.hallongren(at)kantriry.fi / 040 525 8836