Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään tiistaina 14.3.2023. 

 

Kantrin siirtymäkauden rahoitus on kokonaan sidottu eikä uusia Leader-hakemuksia voi rahoittaa ennen uuden ohjelmakauden alkamista vuonna 2023.

Nuoriso-Leader -haku päättyy 28.2.2023.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Lähde mukaan Kylähyppelylle Varsinais-Suomeen!

Lisätty 30.06.2022

Ensimmäinen päiväretkemme suuntautuu Mynämäelle Varsinais-Suomeen lauantaina 13.8. 2022 Leader Ravakan vieraaksi!

 

Päivän ohjelma:

 

Matkaan lähdetään bussilla klo 8.00 Tampereen Lahdesjärveltä Ikean parkkialueelta, ajamme moottoritietä ja ysitietä, joten matkan varrelta kyytiin voi hypätä Lempäälästä, Kylmäkoskelta ja Urjalasta - tarkemmat pysäkit sovitaan ilmoittautuneiden mukaan.

 

Tutustuminen Yhteisötila Tuukiin Mynämäellä: Wirmon Martat kunnostivat yhteistyöllä kunnan vanhaan kiinteistöön upean ja monenlaista toimintaa mahdollistavan tilan, joka on kaikille avoin ja maksuton.

Tuukissa kuulemme myös Leader Ravakan EkoTeko-hankkeesta, joka aktivoi yhdistyksiä tekemään ympäristötekoja. Hankkeessa on mm. tarjottu yhteisöille suunnitteluapua EkoSparraamossa.

 

LOUNAS

 

Vierailu Laurin Markkinoilla: Perinteeksi muodostuneet markkinat järjestetään jälleen koronatauon jälkeen.

Tutustuminen Mynä-Mynä-Maahan: Yli 250 tekijän voimin purkutaloon rakentunut monitaideteos. Yhteisötaideteos on Koneen Säätiön Saaren kartanon taiteilijaresidenssin ja Mynämäen kunnan yhteistyönä toteuttama.

Kotimatkalle: Takaisin Tampereella olemme noin klo 18.

 

Leader Kantrin Circle- ja Leader Pirkan Helmen Uutta virtaa paikallistoimintaan-hankkeet kustantavat bussikuljetuksen ja kahvit, lounas on omakustanteinen. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ sunnuntaihin 31.7. 2022 mennessä. Matkalle mahtuu mukaan maksimissaan 20 osallistujaa.

Lisää kylähyppelyitä on luvassa - lauantaina 1.10. retkeillään Pirkanmaan kohteilla ja 10.12. suunnataan jouluisissa tunnelmissa Pohjois-Satakuntaan.