Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään tiistaina 13.9.2022. 

 

Aikaisemmin puolletun hankkeen peruuntumisen vuoksi puollettavia varoja on jälleen jonkin verran. Kokouksessa käsiteltävien hakemusten pitää olla valmiina viimeistään 1.9.2022.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Lähde mukaan Kylähyppelylle Varsinais-Suomeen!

Lisätty 30.06.2022

Ensimmäinen päiväretkemme suuntautuu Mynämäelle Varsinais-Suomeen lauantaina 13.8. 2022 Leader Ravakan vieraaksi!

 

Päivän ohjelma:

 

Matkaan lähdetään bussilla klo 8.00 Tampereen Lahdesjärveltä Ikean parkkialueelta, ajamme moottoritietä ja ysitietä, joten matkan varrelta kyytiin voi hypätä Lempäälästä, Kylmäkoskelta ja Urjalasta - tarkemmat pysäkit sovitaan ilmoittautuneiden mukaan.

 

Tutustuminen Yhteisötila Tuukiin Mynämäellä: Wirmon Martat kunnostivat yhteistyöllä kunnan vanhaan kiinteistöön upean ja monenlaista toimintaa mahdollistavan tilan, joka on kaikille avoin ja maksuton.

Tuukissa kuulemme myös Leader Ravakan EkoTeko-hankkeesta, joka aktivoi yhdistyksiä tekemään ympäristötekoja. Hankkeessa on mm. tarjottu yhteisöille suunnitteluapua EkoSparraamossa.

 

LOUNAS

 

Vierailu Laurin Markkinoilla: Perinteeksi muodostuneet markkinat järjestetään jälleen koronatauon jälkeen.

Tutustuminen Mynä-Mynä-Maahan: Yli 250 tekijän voimin purkutaloon rakentunut monitaideteos. Yhteisötaideteos on Koneen Säätiön Saaren kartanon taiteilijaresidenssin ja Mynämäen kunnan yhteistyönä toteuttama.

Kotimatkalle: Takaisin Tampereella olemme noin klo 18.

 

Leader Kantrin Circle- ja Leader Pirkan Helmen Uutta virtaa paikallistoimintaan-hankkeet kustantavat bussikuljetuksen ja kahvit, lounas on omakustanteinen. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ sunnuntaihin 31.7. 2022 mennessä. Matkalle mahtuu mukaan maksimissaan 20 osallistujaa.

Lisää kylähyppelyitä on luvassa - lauantaina 1.10. retkeillään Pirkanmaan kohteilla ja 10.12. suunnataan jouluisissa tunnelmissa Pohjois-Satakuntaan.