Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään torstaina 8.12.2022. 

 

Kantrin siirtymäkauden rahoitus on kokonaan sidottu eikä uusia Leader-hakemuksia voi rahoittaa ennen uuden ohjelmakauden alkamista vuonna 2023.

Nuoriso-Leader -haku päättyy 30.11.2022.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Lähde mukaan Kylähyppelylle Pohjois-Satakuntaan la 10.12.2022

Lisätty 06.10.2022

Mitä kaikkea Leader-rahoituksella on saatu aikaan Satakunnan puolella? Lähde mukaan jouluiselle matkalle tutustumaan kyläkohteisiin!

 

Päivän ohjelmassa:

Jouluisiin tunnelmiin pääsee heti ensimmäisellä pysäkillämme Jämin Joulukylässä, joka on alun perin Leader-hankkeella käynnistetty, vajaassa parissa kymmenessä vuodessa perinteeksi muodostunut joulunalustapahtuma. Markkinatunnelman lomassa kuulemme tapahtuman taustasta.

LOUNAS. Omakustanteiseen keittolounaaseen on mahdollisuus Korsuretkien Metsäravintolassa (huom: minimiosallistujamäärä 15) tai joulumarkkinoilla, mikäli osallistujamäärä alle 15.

Tutustuminen Jämijärven Korsukylään. Yli 20 vuoden kokemuksella matkailupalveluita tuottava yritys Korsuretket tarjoaa ruoka-, ohjelma- ja elämyssaunapalveluja sekä ravintola- ja metsäkokoustiloja. Metsäravintolakonsepti on niittänyt palkintoja ja Korsukahvila juoksuhautoineen säväyttää varmasti.

Tulipalosta johtuen Vierailu Liljan lankakauppaan Leväsjoen kylälle Siikaisiin peruuntunut! 

Vierailu Karin Havupuu:lle Siikaisiin. Karin havupuu-uutejuomaa on valmistettu lähialuieilta kerätystä raaka-aineesta jo vuosikymmeniä ja se on todellinen terveystuote!

Vierailu Meggalan viinitilalle Kankaanpään Veneskoskella. Kuulemme yrityksen taipaleesta, nautimme iltapäiväkahvit ja pääsemme tutustumaan myymälään, josta löytyy niin tilan omia kuin lähituottajienkin herkkuja sekä monipuolisesti paikallisia käsitöitä.

Tutustuminen Kankaanpään Ekomuseoon. Kankaanpään Taidekehä on yli sadan pysyvästi kaupunkimiljööseen sijoitetun taideteoksen vähitellen täydentyvä kokonaisuus. Ekomuseo-hankkeen avulla Taidekehälle on saatu digitaalinen alusta uusien kohderyhmien tavoittamiseksi.

Kotimatkalle noin klo 16.15

 

Matkaan lähdetään klo 8 Valkeakosken linja-autoasemalta ja matkan varrelta kyytiin voi hypätä Lempäälän Marjamäestä (n. klo 8.15) ja Nokian ABC:ltä (n. 8.35). Kotiin palataan noin klo 18 Valkeakoskelle.

Kantrin Circle- ja Pirkan Helmen Uutta virtaa paikallistoimintaan- hankkeet kustantavat bussikuljetuksen ja kahvit, lounas on omakustanteinen. 

Ilmoittaudu mukaan 30.11. mennessä tästä!