Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään tiistaina 13.9.2022. 

 

Aikaisemmin puolletun hankkeen peruuntumisen vuoksi puollettavia varoja on jälleen jonkin verran. Kokouksessa käsiteltävien hakemusten pitää olla valmiina viimeistään 1.9.2022.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Ilmoita seurantatiedot tammikuun loppuun mennessä!

Lisätty 13.01.2022

Huomio Leader-rahoitetun kehittämishankkeen toteuttaja ja yritystuen saaja – muista ilmoittaa hankkeesi seurantatiedot 31.1.2022 mennessä!

Kehittämishankkeiden seurantatiedot toimitetaan vuosittain hankkeen toteutusaikana ja hankkeen päätyttyä. Jos kehittämishankkeen toteutusaika on alle vuoden, seurantatiedot toimitetaan samalla, kun haetaan hankkeen viimeistä maksuerää. Lue lisää Ruokaviraston sivuilta. 

Yritystukien seurantatiedot ilmoitetaan toimenpiteen päätyttyä, viimeistään haettaessa viimeistä maksuerää sekä kahden vuoden kuluttua viimeisestä tuen maksusta. Lue lisää Ruokaviraston sivuilta. 

Seurantatietojen tallentamisessa Hyrrään auttaa Ruokaviraston laatimat ohjeet 

sekä Leader Pirkan Helmen video, hankeneuvoja Annan opastuksella. Vain vuosiluku on vaihtunut, muutoin Hyrrässä toimitaan samalla tavoin.

Seurantatiedot ilmoitetaan pääasiassa sähköisesti Hyrrässä. Jos se ei ole mahdollista, tiedot toimitetaan paperilomakkeilla Kantrille. Lisätietoja joanna.jarvinen(at)kantriry.fi / 040 861 0470.