Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Kantrin johtokunnan puoltamat hankkeet 2021

 

16.2.2021

Eläintuhkaamo Pilvilinna Oy: Eläintuhkaamo Pilvilinna Oy

Eläintuhkaamo Pilvilinna Oy on lemmikkieläinten tuhkaukseen erikoistunut yritys joka on suunniteltu Oriveden teollisuusalueelle, valtatie 9:n ja kantatie 58:n välittömään läheisyyteen. Yritys alkaa tuottamaan tuhkauspalveluita oheistuotteineen täyden palvelun taktiikalla ihmisläheisesti. Panostamme hankinnoisamme ja jälleenmyytävissä tuotteissa lähialueen yrittäjiin ja kotimaisuuteen. Pyrimme saamaan alueen eläinlääkäreitä yhteistyökumppaneiksi ja tarjoamme palvelua myös kaikille yksityisasiakkaille. Paikkakunnalla ei ole vastaavaa toimintaa, ala on kasvussa ja yritys pyrkii työllistämään täyspäiväisesti 1-2 henkilöä pysyvästi tulevaisuudessa.

- 20 % julkinen tuki 12 200 euroa

 

Vili Koskinen Tmi: Vili Koskinen

Hankkeella on tarkoitus hakea uuden yrityksen omistamalle hallille saneeraustukea. Halli on tällä hetkellä täysin lämmittämätön ja sinne on tarkoitus rakentaa lämmintä tilaa: toimistotila, lämmin varasto, WC- ja pesutilat. Lisäksi hallille tulee vesi- ja viemärilinjojen veto. Saneerataan lisäksi: ikkunat ja ovet, räystäät ja rännit, salaojitus, valaistuksen lisääminen ja uusiminen ledeiksi.

- 20 % julkinen tuki 15 201 euroa

 

Länkivet Oy: Potilasturvallisuuden ja diagnostiikan kehittäminen

Eläinlääkintäpalvelujen kehittämiseen sekä potilasturvallisuuden parantamiseen liittyvä diagnostiikka- sekä leikkaussalilaitteiston hankinta.

- 20 % julkinen tuki 7 231 euroa

 

Raudanmaan Kyläosuuskunta: Kautialan koulun hankinta kyläläisille

Kautialan koulukäytöstä poistuneen rakennuksen ja kiinteistön ostaminen Raudanmaan kylän kylätaloksi eli monipalvelukeskukseksi. Raudanmaa on aktiivinen kylä Kangasalan maaseutualueella, n. 15 km päässä lähimmästä koulusta, kaupasta ja muista palveluista. Kaupungin tuottama ainoa lähipalvelu on kirjastoauton käynnit, kaiken muun kylän yhdistykset tuottavat itse. Koulurakennus on aina ollut kylän sydän: yhteiset joulujuhlat, kyläkoulukahvilat, jumpat ja tapahtumat ovat koonneet kyläläiset yhteen. Koulu on myös ainoa paikka, jossa kylän yhdistykset ja osuuskunnat ovat pitäneet kokouksensa. Koulun pihassa oleva jääkiekkokaukalo on nuorisoseuran omistama ja kenttä jäädytetään ja huolletaan talkoovoimin. Viime kesänä maatiaisnaiset rakensivat talkoilla agility-esteet ja piha-alueella on myös ainoa lasten leikkipaikka 15 km säteellä. Ilman koulurakennuksen hankintaa kylän vilkas ja yhteisöllinen elämä näivettyy väkisin, koska muuta kokoontumistilaa ei ole.

- 50 % julkinen tuki 12 186,50 euroa