Tavoitteemme

KANTRIN VISIO

Kantrin alue on Suomen vetovoimaisin asuinpaikka, joka tarjoaa monipuolisen ja yhteisöllisen ympäristön yrittää, työskennellä ja opiskella. Tämä ympäristö koostuu kaupunki- ja maaseutualueista, joissa on koulutetut aktiiviset ihmiset, elinvoimainen vastuuta ottava yhteisö, toimiva infrastruktuuri, hoidetut pellot ja metsät sekä monimuotoinen elävä kulttuurimaisema ja puhdas luonto. Ympäristövastuullinen asuminen on mahdollista koko seutukunnan alueella.

Kantrin toiminnan tarkoitus on yhdistyksen sääntöjen perusteella:

Yhdistyksen tarkoituksena on parantaa asukkaiden henkistä ja yleistä taloudellista hyvinvointia toimialueellaan sekä kehittää ympäristöä asukkaiden hyvinvoinnin ja ympäristönsuojelun näkökulmasta.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys

1.      suorittaa paikallisten ja alueellisten kehittämisohjelmien ja hankesuunnitelmien laatimista ja toteuttaa niitä
  2.     toimii jäsentensä yhteistyöelimenä alueen kehittämistyössä
  3.     pitää yhteyttä muihin tarvittaviin sidosryhmiin