Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Lähimatkailu 

 

Suomessa yhä useampi etsii nykyään kaukomatkan sijaan elämyksiä omasta kotikunnasta.

Pirkanmaan maaseudulla on paljon matkailukohteita, jotka kiinnostavat sekä kotimaisia että kansainvälisiä turisteja. Lähimatkailun kehittämisessä on hyödynnetty useilla paikkakunnilla 
Leader-toimintaa. On luontokohteita, maatilamatkailua, kesäkahviloita, kesäteattereita, näkötorneja, uimarantoja, harrastuspaikkoja, lista on pitkä. Parasta on, että niitä kaikkia on kehitetty paikallisin voimin.  

Lähimatkailun parhaita matkaoppaita ovatkin asukkaat, jotka tuntevat oman alueensa parhaiten. Tämä tukee Leader- toiminnan kantavaa ajatusta, joka on valjastaa paikallisten asukkaiden oma asiantuntemus, osaaminen ja toiminta alueen kehittämistyöhön.  

 

 

  

#KotimaanMatkailu #teesesuomessa #jottavoisimmehyvin #maaseutufi #leaderfi #leaderkantri #pirkanhelmi #leaderpoko #joutsentenreitti #pohjoissatakunta

Johanna Veijanen Pirkanmaan viiden Leader-ryhmän yhteinen tiedottaja

 

 Johanna Veijanen, tiedottajaJohanna Veijanen, tiedottajaVeijanen toimii Leader-Pirkanmaa -viestinnän kehittämishankkeessa 1.7.2018 - 31.12.2020, jota hallinnoi Kantri ry.  

Hankkeen päätoimijat ovat Pirkanmaan Leader-ryhmät: Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry, Joutsenten reitti, Kantri ry, PoKo ry ja Pirkan Helmi ry.

Aiemmin Tampereen seudun ammattiopistossa media-alan opettajana työskennellyt Veijanen tuo monipuolista osaamista erityisesti visuaalisesta viestinnästä.
Hän on suorittanut mediatuottamisen ylemmän amk-tutkinnon ja hänellä on kokemusta kansallisesta sekä kansainvälisestä hanketyöstä.

Johanna Veijanen p.  040 525 8836, johanna.veijanen(at)kantriry.fi

 

 

Mikäli sinulla on hankeidea, olethan yhteydessä oman alueesi Leader-ryhmään!

 

Pirkanmaan kuntien Leader-ryhmät:

AKTIIVINEN POHJOIS-SATAKUNTA: Ikaalinen, Kihniö ja Parkano.

JOUTSENTEN REITTI: Hämeenkyrö, Punkalaidun ja Sastamala

KANTRI: Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

PIRKAN HELMI: Akaa, Pälkäne, Urjala, Valkeakoski

POKO: Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat

 

Pirkanmaan Leader-ryhmien yhteisen viestintähankkeen rahoitus on Pirkanmaan ELY-keskuksesta (Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma)